Grunnleggende Om Eiendomssalg: Hvordan Selge Et Hjem

Når du selger ditt hjem i høst, sørg for å holde tritt med vedlikehold på ditt hjem som kan sende opp røde flagg på en potensiell kjøper. Hold takrenner rene blader slik at kjøperen vet at du har tatt deg tid gjennom årene for å gjøre de nødvendige vedlikehold på et hjem.

Pre kvalifisere potensielle kjøpere for å bekrefte at de har muligheten til å betale. Å forhandle om vilkårene for å selge et hus kan være langt og trukket ut. Det mest frustrerende er å gå gjennom hele prosessen og finne ut at kjøperen ikke kan få boliglånet sitt. Før du bruker tiden på å jobbe med noen, ta deg tid til å få dem forhåndskvalifisert.

Når du vurderer fortauskant appell, husk at tilstanden til sidesporet ditt kan telle mye. Bytt ut slitte eller skadede brett, og vurder kanskje et strøk med maling. Dette gir kjøperne riktig førsteinntrykk – som huset har blitt tatt vare på. Tiden du bruker på å gjøre dette kan tilsvare et raskere salg og ekstra dollar ved lukking.

Hvis du støter på problemer under inspeksjonen når du prøver å selge hjemmet ditt, tenk nøye gjennom hvordan du vil nærme deg kjøperens reaksjon på det. Den første tanken kan være å avvise forespørselen deres fordi du hadde gitt så mye på den endelige prisen. Se på hvor mye løsningen vil koste, og tenk om det kan være verdt å miste hele salget over hva kostnaden kan være.

Hvis du er interessert i å installere tregulv, gjør du det bare hvis du planlegger å ha faktisk tre installert. Selv om det er laminatgulv som ser ut til å være tre, kan mange potensielle kjøpere bli slått av av det faktum at gulvene ikke er laget av faktisk tre.

Hvis du er komfortabel med å tillate potensielle kjøpere i hjemmet ditt mens du er borte, kan du vurdere å la eiendomsmegleren din installere en låseboks. En kopi av husnøkkelen din vil bli plassert i en låst stikkontakt festet til inngangsdøren; agenten er den eneste personen som kan låse opp beholderen og få adgang til huset ditt. Ved å la hjemmekunder se innsiden av hjemmet, øker du eksponeringen og er mer sannsynlig å finne en kjøper.

Sørg for at agenten din annonserer hjemmet ditt på MLS og toppnettsteder som Trulia.com og Realtor.com. Sørg også for at mange (seks eller flere) kvalitetsbilder er inkludert i hver annonse. Forskning viser at de fleste boligkjøpere starter på internett, og du vil sørge for at eiendommen din er en de umiddelbart vil se på.