Ting Du Bør Vite Om Næringseiendom

Det sies at beliggenhet er alt i eiendom. Dette gjelder spesielt når en bedrift leter etter sin beste beliggenhet. Høy trafikk, tilgjengelighet, et godt miljø og gunstig sonering er alle faktorer å vurdere. Følgende tips vil hjelpe deg gjennom prosessen med å finne det perfekte stedet!

Når du velger en eiendom, er det viktig å se på lokalitetens skattesats. Ettersom sluttkostnadene inkluderer en fordelt eiendomsskatt, øker det midlene du trenger for å avslutte avtalen. Jo høyere skattesats jo mer penger du trenger for å lukke deponering, og du vil betale mer skatt gjennom årene.

For nye investorer og til og med erfarne investorer er det best å ha en investeringspartner. Å kjøpe eiendom kan være en veldig dyr prosess. En partner kan hjelpe deg med å kompensere kostnadene ved å kjøpe eiendom ved å bruke kontanter eller kreditt. Du kan betale partneren din tilbake med inntekter fra salget av eiendommen.

Det er viktig at du forstår at eiendomsmarkedet ikke er som aksjemarkedet. En investering i en eiendom er en langsiktig investering. Aksjeinvesteringer er vanligvis kortsiktige investeringer. Hvis du går inn og tenker at du investerer i aksjer, må du revurdere slik at du ikke får deg selv i økonomiske problemer.

Ro og tålmodighet er begge gode praksiser når du søker etter næringseiendom. Ikke haste for å gjøre en investering. Du kan ende opp med å finne ut at eiendommen faller under dine totale mål, noe som gjør det til et beklagelig kjøp. Vær tålmodig; det kan ta et år eller mer for den perfekte egenskapen å materialisere seg.

Å lese anmeldelser av leilighetskomplekser er en flott ting å gjøre før du signerer en leieavtale. Selvfølgelig vil utleierepresentanten gi deg en fin tur og forklare alle de fine tingene det er å se, men noen som allerede har bodd der er i stand til å gi deg en mye mer grundig gjennomgang av din fremtidige leie. Ledelsen vil utelate de mørke hendelsene i komplekset, mens vurderinger skrevet av eks-leietakere har en nærmere følelse av sannheten.

Du bør inkludere pengene du skal bruke på due diligence i budsjettet ditt. Når du har leilighetene dine klare, må de inspiseres for å sikre at de samsvarer med visse sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Denne prosessen kan være svært kostbar, spesielt hvis leilighetene dine ikke passerer inspeksjonen første gang.

Når du vurderer en næringseiendom for porteføljen din, bør du utforske alle muligheter ved å fullføre en detaljert oversikt over om eiendommen produserer inntekter eller ikke-inntektsproduserende. Inntektsproduserende egenskaper vil omfatte detaljhandelssteder, hoteller eller lagre. Forstå de forskjellige måtene disse mulige leietakerne kan generere og opprettholde kontantstrøm og avkastning på investeringen din.

Disse tipsene har økt bevisstheten din om spillefeltet. Du har lært hvordan beliggenhet kan påvirke suksessen til bedrifter som ligner på din. Du har begrenset alternativene dine og ser på flere potensielle steder. Nå er du klar til å ta det siste skrittet mot suksess.